Köpönyegforgató

Hivatásos köpönyegforgatók kerestetnek!

2018. január 28. 02:55 - Bagóért Eláruló

Itt élünk, így éljünk - Bemutatkozás, kérdezz-felelek

 

"Tisztelt" leendő köpönyegforgatók, legalja hazaárulók!

Elsősorban "őszinte" köszönettel tartoznék nektek abban az esetben, amennyiben körünkben ez szokás lenne: ám nálunk ez nem dívik. Bennünket kizárólag az anyagi javak megszerzése és a személyes boldogulásunk motivál. Így tehát maradnék a körünkben általános érintkezési formának számító álszent nyájasságnál. 

Az  legfőbb eszközeink a hazugság, a lopás, a behízelgés, a megtévesztés, valamint a megfelelő időben a megfelelő helyre  történő átállás - innen is a gyűjtő-, s egyben blognevünk: Köpönyegforgató. 
hazaar.jpg

A Köpönyegforgatás több mint művészet - ez egy életforma. Köpönyegforgatók vagyunk a munkahelyen, az oktatási intézményekben, a tömegközlekedési eszközökön, bevásárlás közben, otthonunkban, a Parlament épületében. Alvás, táplálkozás, tanulás, szórakozás, "szeretkezés" közben. A "barátokkal", a "családdal", a kiskutyánkkal a "szerelmünkkel" és a sleppünkkel. A legtöbb potenciális köpönyegforgató azonban nem enged a természetes, eredendően alantas ösztöneinek. Tartva - a még - többségi társadalomnak a rosszallásától, megbélyegzésétől.

Szörnyű érzés nap mint nap tapasztalni azt, hogy megannyi, sajnos negatív értelemben patkánynak, féregnek, csúszómászónak titulált társunk elnyomja az öszönös késztetését arra hogy a lehető legkevesebb erőfeszítéssel, mások verejtéke árán érjen el kimagasló, mi több, "pofátlan" eredményeket. 

Azonban a Szürkeség Korának vége. Eljött a félhomály kora, eljött az idő arra hogy - részben - felfedjük kilétünket.  Eljött az idő arra, hogy szervezett formában lépjünk fel a regnáló erkölcsösség ellenében. 

Ehhez új társakra van szükségünk.

greedy_gobl.jpg

Szerénytelen személyemet ért az a "megtiszteltetés" hogy az eddig titokban szerveződő és működő társaságunkat, tehát a Köpönyegforgatók Alantas Kivagyi Intézetét (KAKI) a nyilvánosság felé képviseljem. Büszke vagyok arra hogy zsarolva kényszerítettek ennek a valóban értékes pozíciónak a betöltésére - a még - feljebbvalóim figyelmeztetve arra, hogy az én tudásom sem tökéletes, van hová fejlődnöm. Ám bizakodásra ad okot az a tény hogy a szemükben kellőképpen szemétláda vagyok ahhoz hogy az új tagokat toborozzam, motiváljam.

"Köszönet" érte. 

Mindezt elsősorban az aktuális közbeszédnek a homlokterébe kerülő, sajtónyilvánosságot kapott eseteknek a bemutatása kívánom elérni de szívesen fogok meríteni a fikció világából is.  

Alábbiakban olvashatjátok a KAKI legfelsőbb páholya által összeállított rövid kérdezz-feleleket. 

(Magától értetődően a koponyegforgato.blog.hu adminisztrátora nem én vagyok, az általam lediktált anyagot egy megzsarolt balfék tölti fel az adminfelületre, akinek férfiként 40-es a cipőmérete. Szánalmas.)

"Bajtársatok" és Mentorotok:

 

Bagóért Eláruló

 

Kérdés: Én is lehetek köpönyegforgató?

Válasz: Ha  már ezt az oldalt olvasod, akkor egy hatalmas lépést tettél meg annak érdekében hogy  igazi KAKI-tag (Köpönyegforgatók Alantas Kivagyi Intézete), tehát Köpönyegforgató lehessél. Ha nem veted meg a tudatos hazugságot, akkor te lehetsz a mi jelöltünk. 

tv.jpg

Vajna Timi jól csinálta - fotó: NLcafe

K: Milyen tulajdonságokkal kell rendelkeznem?

V: Elsősorban legyél hazug és kapzsi. Fontos továbbá a behízelgő modor amellyel bárkit képes lehetsz a szándékaid szerint megtéveszteni, valamire rávenni. (Manipuláció) Fontos, hogy legyen egy komoly adag "vastag bőr a képeden". Továbbá nem előfeltétel a komolyabb szintű színészi erény megléte de szerencsés vagy, amennyiben fel vagy vértezve ezzel a képességgel.  

orbi.jpg

Büszkék vagyunk rájuk! - fotó: BorsOnline

K: Milyen tulajdonságok szabhatnak gátat a KAKI-tagságomnak?

V: Feltétlen szeretet. Önzetlenség. Őszinteség. Nyitottság. Jóindulat. 

K. Mit nyerek, ha KAKI-tag, azaz Köpönyegforgató leszek?  

V: Részese lehetsz az új világrendnek, amelyben a szolgalelkűek egyetlen dolgot fognak tenni. Azt, amire eredendően születtek: minket, a felsőbbrendűeket, a Köpönyegforgatókat szolgálni bármilyen lehetséges és persze lehetetlen módon. Bagóért Eláruló "segítségével", "útmutatásával" az arra érdemesek egy titkos, de véresen komoly próba után valódi tagokká avanzsálódnak. A további részleteket  a KAKI  páholyáért végzendő feladataikról a titkos próba után adjuk át a számukra. 

fidi.jpg

Tájékozódni, csakis mérvadó forrásból érdemes - fotó: Egri Sztorik 

K: Mi ez a titkos próba? 

V: Az titkos.

K: Mi lesz velem, ha elbukom  próbát?

V: Sorsodról Bagóért Eláruló dönt, ha csak mi másképpen nem kívánjuk. 

K: Most mit kell tennem? 

V: Tanulmányozni az oldalt. A hétköznapi életben mindenkit kihasználni, lehetőség szerint  gondolkodás nélkül elárulni. Csalni, lopni, hazudni. Fejlődni. Kommentelni. Bagóért Eláruló felkeres, amennyiben készen állsz a próbára. 

K: Tényleg komolyan kell vennem ezt az egészet? 

V: A választ itt találod

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://koponyegforgato.blog.hu/api/trackback/id/tr5913607409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása